Beste klanten,

We willen u op de hoogte stellen van een belangrijke wijziging in onze bezorgdienst. Vanwege de voortdurende stijging van brandstofkosten en de aanzienlijke belasting van talloze kleine ritjes, hebben we besloten ons minimum bestelbedrag te verhogen naar €100.

Deze beslissing is niet lichtvaardig genomen, maar het is een noodzakelijke stap om de efficiëntie van onze bezorgdienst te behouden en de kwaliteit van onze service te waarborgen. Door het minimum bestelbedrag te verhogen, kunnen we de kosten van brandstof en belasting beter beheren, waardoor we in staat zijn redelijke tarieven te handhaven voor al onze gewaardeerde klanten.

We begrijpen dat deze verandering invloed kan hebben op sommige van onze klanten, en we willen ons verontschuldigen voor eventuele ongemakken die dit kan veroorzaken. We zijn echter van mening dat deze aanpassing noodzakelijk is om duurzaamheid op lange termijn te waarborgen en om de algehele ervaring voor al onze klanten te verbeteren.

Wij willen benadrukken dat we nog steeds toegewijd zijn aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en service aan al onze klanten. Mochten er vragen of opmerkingen zijn met betrekking tot deze wijziging, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dank u voor uw begrip en voortdurende steun.

Met vriendelijke groet,

Feestverhuur Valkenswaard